Instruktør

Instruktørerne i centeret er borgere med tilknytning til lokalområdet.

For at kunne være instruktør i RM Fitness skal du være uddannet ved DGI eller have en tilsvarende uddannelse. Du skal have gennemgået og fuldført din uddannelse, inden at du kan starte med at undervise.

Efterfølgende forpligter du dig til at være tilstede i centret omkring 2 timer om ugen i et år, dog mindre i ferieperioder og generelt i sommerhalvåret.

Instruktørerne træner selvfølgelig gratis og vil løbende blive videreuddannet, således at centeret hele tiden udvikler sig og bliver bedre.

Hvis du ønsker at blive instruktør, skal du kontakte den instruktøransvarlige, se under Bestyrelsen på forsiden .Instruktører kan logge på Conventus via dette link.

 

Instruktør uddannelse
Foreningsfitness uddanner instruktører på fitnessuddannelsen, fitnesscoachuddannelsen, børnefitness og teenfitness samt seniorfitness uddannelsen. Der findes mange forskellige uddannelser – nedenfor er et lille udpluk. Se mere på DGI’s hjemmeside.


Fitnessuddannelse (40 timer):
Foreningsfitness 40 timers fitnessuddannelse giver et basiskendskab til brugen af fitness som motionsform og som supplerende træning til anden idræt. Uddannelsen giver også redskaber til udvikling af individuelle træningsprogrammer for motionister.
Når du er tilmeldt uddannelsen binder du dig for hele uddannelsen – modul 1 og 2.

Fitnesscoach uddannelse (80 timer):
Fitnesscoach uddannelsen, som er en overbygnigsuddannelse på den 40 timers fitnessuddannelse, henvender sig til fitnessinstruktøren, der ønsker at udvide sit kendskab til forskellige træningsparametre og -variabler for at kunne give individuel rådgivning, vejledning og coaching inden for træning og sundhed i Foreningsfitness.
Uddannelsen giver redskaber til udarbejdelse af individuelle træningsprogrammer og individuel målsætning og giver et dybdegående kendskab til fitnesstræningens facetter og stof til umiddelbart brug og eftertanke.

Børnefitness og teenfitness uddannelse (40 timer):
Foreningsfitness tilbyder nu den seneste nye fitness trend til interesserede foreningsbaserede fitnesscentre, som ønsker at arbejde med børnefitness og teenfitness. Uddannelsen gennemføres på 40 timer og kræver ingen forudsætninger.


RM Fitness betaler for kurset, og instruktørerne dækker selv transport udgifter.